2014 javulást jelent majd a béreket illetően?
2014. március 25. írta: Szigeti Nikoletta

2014 javulást jelent majd a béreket illetően?

 

Az AON Hewitt felmérést végzett globálisan 120 ország, azon belül 12 890 fő részvételével. Folyamatos gazdasági kihívást jelent a béremelés a vállalatok számára szerte a világon,é s általában konzervatívak a kompenzációra és juttatásokra szánt budget-tel kapcsolatban.- mondta Yanina Koliren, a Global Compensation Survey vezetője az Aon Hewitt-nál. A fizetések növekednek, de az infláció kulcsszerepet játszik abban, hogy ebből a munkavállalók mit éreznek.

Nézzük ezt számokban 2012- 2014 között

A felmérés szerint ez az év jó hírekkel kecsegteti több régió munkavállalóit is. Európa és Dél- Amerika országai a tavalyinál jelentősebb mértékben érezhetik majd a béremelkedést, Ázsia és a Közel- Kelet országai pedig a tavaly megszokott stabil emelkedést hozzák majd.

AON salary increasing_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://psycruitment.blog.hu/api/trackback/id/tr45875480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása